Avaluació Agenda 2030

L’Agenda 2030 Manlleu és el recull d’accions amb les quals s’ha compromès l’Ajuntament de Manlleu per orientar el municipi als reptes que marquen els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

Desenvolupar Manlleu de manera sostenible vol dir satisfer les necessitats del present, sense comprometre la capacitat de les generacions futures per satisfer les seves pròpies necessitats. D’aquesta manera, crearem, entre totes i tots, un futur inclusiu, sostenible i resilient, tant per a les persones, com per al planeta.

Per aconseguir-ho, cal equilibrar el creixement econòmic, la inclusió social i la protecció del Medi Ambient, tres palanques essencials per al benestar de les persones.

Manlleu ha prioritzat 6 ODS identificant 35 compromisos o reptes per tirar endavant, dels quals se’n deriven 122 actuacions.

El sistema d’indicadors de l’Agenda 2030 Manlleu es troba format per indicadors del full de ruta (ODS prioritzats) i per altres indicadors complementaris.

Veure indicadors complementaris

Veure informe avaluació 2021

Veure infografia avaluació 2021

Veure informe avaluació 2022

Veure infografia avaluació 2022

Veure resum avaluació 2022

Veure informe avaluació 2023

Darrera actualització: 10 octubre de 2023

Objectius de Desenvolupament Sostenible

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible són un conjunt d'objectius mundials relacionats amb els desafiaments ambientals, polítics i econòmics amb què s'enfronta el nostre món. Aquí pots veure com el Pla connecta amb els ODS.